Mollen vangen

Wanneer u last heeft van mollen, kunt u voor mollen vangen terecht bij AA de Hondsrug. Deze dieren zijn het meest actief in het najaar, winter en voorjaar. Dit zijn de periodes waarin u het best mollen kunt vangen. Het vangen van een mol is echter niet eenvoudig, hierom kunt u de expertise van AA de Hondsrug inschakelen. Onze expertise kunt u gebruiken om deze dieren voor u te laten vangen, maar u kunt ook een mollen cursus bij ons volgen.

Cursus mollen vangen voor het zelf bestrijden van mollen

De kosten voor het laten bestrijden van mollen kan veel geld kosten. Een alternatief hiervoor is zelf een cursus mollen vangen volgen. De kosten voor het volgen van de cursus zijn gering waardoor u kosten kunt besparen op het laten bestrijden van deze lastige dieren in uw tuin. Het zelf bestrijden is echter niet eenvoudig, waarvoor het volgen van de cursus bij AA de Hondsrug handig kan zijn. Tijdens de cursus leert u meer over de mol zelf, leert u alles over verschillende mollenklemmen en het plaatsen van deze klemmen. De klemmen moeten namelijk zo zijn afgesteld dat ze de mol direct doden, zodat onnodig lijden wordt voorkomen.

De cursus mollen vangen is geschikt voor iedereen

De cursus mollen vangen is geschikt voor iedereen die last heeft van deze dieren, of u nu een grote of kleine tuin bezit. AA de Hondsrug is dé specialist in het bestrijden van plaagdieren en daarmee ook specialist in het bestrijden van de mol. Zo beschikt AA de Hondsrug over jarenlange expertise en ervaring. Voor een cursus mollen vangen bent u om deze reden bij AA de Hondsrug op het juiste adres.

Voor meer informatie en cursus data, klik hier.

Bel mij terug!