Cursus mollen vangen

Bestrijdingsbedrijf AA de Hondsrug kan u van dienst zijn bij het bestrijden van mollen in uw tuin. Wanneer u zelf aan de slag wilt met mollen bestrijding, dan biedt AA de Hondsrug de mogelijkheid voor het volgen van een cursus mollen vangen. Wanneer het probleem van mollen in uw tuin namelijk groter wordt, kunnen de kosten voor een bestrijder redelijk hoog oplopen. Om deze reden kan het goedkoper zijn om zelf aan de slag te gaan met mollenbestrijding.

De inhoud van de cursus mollen vangen

In de jarenlange ervaring in mollenbestrijding is AA de Hondsrug van mening dat het zetten van mollenklemmen nog steeds de beste methode is voor mollen bestrijding. Tijdens de cursus mollen vangen leert u alles over de mol, de verschillende mollenklemmen en het plaatsen van de mollenklemmen. De inhoud van de mollen cursus ziet er als volgt uit:

  • Theorie en praktijk omtrent mollen vangen
  • Drukwerk met informatie
  • Inclusief twee mollenklemmen
  • Koffie en een lunch inbegrepen
  • Mogelijkheid tot aanschaf van materiaal voor mollen vangen

De cursus mollen vangen is geschikt voor iedere tuineigenaar of geïnteresseerde

Of u nu een grote tuin heeft of kleine tuin, de cursus mollen vangen is geschikt voor iedereen tuineigenaar of geïnteresseerde. AA de Hondsrug is dé specialist in het bestrijden van plaagdieren en daarmee ook specialist in het bestrijden van mollen. Er wordt ruimschoots aandacht geschonken aan de mogelijkheden in mollen vangen zodat u thuis op de juiste manier aan de slag kunt met de bestrijding van mollen in uw tuin.

Voor meer informatie en cursus data, klik hier.
 

Bel mij terug!