Mollen cursus Overijssel

Voor een mollen cursus in Overijssel kunt u terecht bij de AA de Hondsrug. AA de Hondsrug is gevestigd in Drenthe en organiseert mollen cursussen in diverse plaatsen in Drenthe, Groningen maar ook Overijssel. AA de Hondsrug heeft jarenlange ervaring in bestrijding van ongedierte en kan u alles leren over het bestrijden van deze lastige dieren.

Tijdens de mollen cursus Overijssel leert u alles over bestrijding van de mol

Door jarenlang experimenteren en ervaring op gebied van bestrijding is het zetten van mollenklemmen volgens AA de Hondsrug de beste oplossing voor mollen bestrijding. Tijdens de mollen cursus Overijssel maakt u op de juiste manier kennis met mollenklemmen. Welke klemmen zijn er? Hoe werken de klemmen en waar plaatst u deze het best? Na afloop van de cursus kunt u zelf de mol in uw tuin bestrijden waarmee u op bestrijdingskosten veel kunt besparen.

Inhoud van de mollen cursus Overijssel

De cursus omvat theorie en praktijk omtrent het vangen en bestrijden van mollen. Middels drukwerk duiken we in de theorie omtrent de mol en het vangen van deze dieren, om vervolgens in de praktijk aan de slag te gaan met verschillende mollenklemmen. U volgt deze complete cursus tegen een betaalbare prijs. Mocht u naast de twee mollenklemmen nog meer materiaal willen aanschaffen, dan kan dat meteen tijdens de cursusdag. Wij bieden namelijk tijdens de cursus de mogelijkheid tot aanschaf van extra bestrijdingsmateriaal. AA de Hondsrug organiseert een cursus mollen Overijssel, voor mollen bestrijding voor beginners.

Voor meer informatie en cursus data, klik hier.

Bel mij terug!