Cursus mollen: mollen bestrijden voor beginners

Mollen die uw tuin overhoop halen… De nachtmerrie van elke tuinliefhebber. Heeft u last van mollen in uw tuin? En is die daardoor één grote chaos? Dan is het hoog tijd om de cursus mollenbestrijding te volgen bij ongediertebestrijder AA de Hondsrug uit Gieten. AA de Hondsrug is dé specialist in het bestrijden van plaagdieren zoals mollen, muizen, ratten en wespen. Geef u snel op voor de cursus mollen voor beginners. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die last heeft van mollen. Na afloop bent u in staat om zelf de mollen te bestrijden!

Cursus mollen voor zelf klemmen zetten

De beste methode om mollen te bestrijden is het plaatsen van klemmen. Tijdens de cursus mollen maakt u uitgebreid kennis met de werking van deze klemmen. Welke modellen zijn er? Hoe werken ze? En wat is de juiste plek voor een mollenklem? In onze 7 uur durende cursus mollen komt dit allemaal uitgebreid aan bod. Ook leert u natuurlijk alles over het leven van de mol. Want waarom verpest het dier uw tuin eigenlijk? De cursus mollen kost eenmalig € 65,-. Dat is inclusief koffie of thee, een lunch en het benodigde drukwerk. De mollencursus is verdeeld over anderhalve dag met theorie en praktijk.

Inspecties, bestrijding, advies én cursus mollen

Wilt u behalve mollen ook wespen, muizen of houtaantasters bestrijden? Voor een goede bestrijding en betrouwbaar advies moet u bij AA de Hondsrug uit Gieten zijn. Met onze kennis voeren wij de inspecties en bestrijding deskundig uit. Wij lossen uw probleem op. Interesse in onze cursus mollen of een van onze andere diensten? Bekijk onze website en neem contact met ons op. AA de Hondsrug helpt u graag!

Voor meer informatie en cursus data, klik hier.
 

Bel mij terug!