Welkom bij mollen bestrijdingsdienst AA de Hondsrug

Welkom bij bestrijdingsdienst AA de Hondsrug. AA de Hondsrug heeft jarenlange ervaring in het bestrijden van allerlei soorten ongedierte. Ook wanneer het gaat om mollen kunnen deze probleemloos door ons worden verwijderd. Mollen kunnen grote schade aan de tuin aanbrengen. Denk hierbij aan het vernielen van gazon, vernieling en uitdrogen van planten en verzakking van stenen. Echter is mollenbestrijding voor de meesten niet eenvoudig.

Jarenlange ervaring en expertise in mollen bestrijding

Mollen graven al snel lange gangenstelsels in de gronden brengen zo veel schade toe waardoor het snel vangen van een mol noodzakelijk is. Mollen zijn het meest actief in de herfst, de winter en het voorjaar. Om deze reden zijn dit de beste periodes voor mollen bestrijding. Het kan nodig zijn een professioneel bestrijdingsbedrijf aan te schaffen om de mollen in uw tuin te bestrijden. Hiervoor kunt u terecht bij bestrijdingsdienst AA de Hondsrug. Met jarenlange ervaring in mollen bestrijding bieden wij verschillende methoden voor goede en doeltreffende mollen bestrijding.

AA de Hondsrug geeft ook cursus mollen vangen

Het laten bestrijden van mollen kan best wat geld gaan kosten. Om deze reden biedt AA de Hondsrug ook de mogelijkheid voor het volgen van een cursus mollen vangen. De cursus mollen vangen voor beginners wordt in anderhalve dag op diverse plaatsen gegeven. Deze cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte waarin u alles leert over de mol, verschillende mollenklemmen en hoe en waar deze geplaatst moeten worden. Zo kunt u zelf aan de slag met mollen bestrijding en besparen op kosten voor professionele bestrijding.

Indien gewest kunnen wij een cursus op locatie organiseren

Waarom kiest u voor AA de Hondsrug voor mollen bestrijding in uw tuin?

Hoe groot uw probleem ook is, onze slagvaardige brdrijf biedt de juiste oplossing. De bestrijding gebeurt snel, goed en onze service is bovendien betaalbaar. Voor uw tuin biedt AA de Hondsrug de passende bestrijding. Hoe de situatie ook is, bij Aa de Hondsrug bent u bij het juiste adres.

Bel mij terug!