Mollen cursus Drenthe

Tijdens de betaalbare en goede mollen cursus Drenthe leert u hoe u het beste mollen kunt vangen. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, de mol is voor iedere tuinliefhebber een ramp. De mol kan uw tuin omtoveren tot een grote puinhoop en wanneer er één mol is gesignaleerd, volgen er al gauw meer. Voor een mollen cursus Drenthe kunt u terecht bij AA de Hondsrug, specialist in bestrijden van ongedierte en in het bestrijden van de mol.

Volg een mollen cursus Drenthe voor het zelf vangen van de mol

U kunt mollen in uw tuin laten verwijderen door een bestrijder. Echter kan het ook een terugkerend probleem zijn waardoor de kosten voor een bestrijder redelijk op kunnen lopen. Het volgen van mollen cursus Drenthe kan hiervoor de uitkomst zijn. Tijdens deze cursus leert u in anderhalve dag meer over de mol, verschillende mollenklemmen en hoe u deze het best kunt plaatsen. De cursus omvat het volgende:

  • Theorie en praktijk omtrent mollen vangen
  • Drukwerk met informatie
  • Inclusief twee mollenklemmen
  • Koffie en een lunch inbegrepen.
  • Mogelijkheid tot extra aanschaf van bestrijdingsmateriaal

Mollen cursus Drenthe is geschikt voor iedereen

Of u nu een grote tuin heeft of kleine tuin, de mollen cursus Drenthe is geschikt voor iedere tuineigenaar of geïnteresseerde. Er wordt ruimschoots aandacht geschonken aan de mogelijkheden van bestrijding van de mol zodat u thuis op de juiste manier aan de slag kunt met het vangen van deze lastige dieren. De mollen cursus Drenthe wordt op verschillende data en op diverse locaties gegeven. Voor een betaalbare en complete mollen cursus in Drenthe gaat u naar AA de Hondsrug.

Voor meer informatie en cursus data, klik hier.
 

Bel mij terug!