Mollen cursus Friesland

Voor het volgen van een mollen cursus Friesland kunt u terecht bij AA de Hondsrug. Als bestrijdingsbedrijf van bijna alle soorten ongedierte kunnen we u alles leren omtrent het bestrijden van de mol tijdens de mollen cursus Friesland.

Mollen cursus Friesland voor het zelf bestrijden van mollen

De mol kan van uw tuin één grote ravage maken. Wanneer u last heeft van een mol in uw tuin, kunt u deze laten bestrijden. Maar vaak is deze ene mol pas het begin en volgen er al gauw meer. Gezien de bestrijdingskosten na verloop van tijd best hoog op kunnen lopen, bieden wij een cursus mollen vangen voor beginners. Tijdens deze cursus leert u alles over de mol, verschillende mollenklemmen en hoe u het beste deze klemmen kunt plaatsen.

Betaalbare en goede mollen cursus Friesland

Mollen zijn het meest actief in het najaar, winter en voorjaar. Om deze reden zijn deze periodes het best om de mol te vangen. Dit is tevens de reden waarom in deze periodes verschillende malen de mollen cursus Friesland wordt georganiseerd. Gedurende anderhalve dag leert u door middel van theorie en praktijk alles over de mol en het vangen van dit dier. De inhoud van de mollen cursus Friesland er als volgt uit:

  • Theorie en praktijk omtrent mollen vangen
  • Drukwerk met informatie
  • Inclusief twee mollenklemmen
  • Koffie en een lunch inbegrepen.
  • Mogelijkheid tot aanschaf van materiaal voor mollen vangen

Voor een mollen cursus Friesland kunt u terecht bij AA de Hondsrug in Gieten. De cursus in Friesland is geschikt voor iedereen, of u nu een veehouder, huisvrouw of scholier bent, of u nu een grote of kleine tuin heeft. Tijdens de mollen cursus Friesland leert u hoe u op vindingrijke manieren deze dieren in uw tuin of land kunt bestrijden.

Voor meer informatie en cursus data, klik hier.

Bel mij terug!